Axcoz maakt leiderschap Simpel|Effectief|Flexibel|Onderscheidend|Winstgevend

Anders
De 12 onderdelen van Axcoz spelen in op alle belangrijke cornerstones van management en leiderschap. Na een korte uitleg duiken we meteen in de praktijk met business gaming scenarios.
Gratis kennis maken
Om u kennis te laten maken met onze werkwijze verzorgen wij gratis een training afgestemd op uw bedrijfssituatie. Vraag de training aan via ons contact formulier of bel ons.
Leren
We leren meer door het toepassen van opgedane kennis, dit is waar alle aandacht naar uit gaat. Hierdoor zorgen onze trainingen voor een acceleratie effect binnen uw organisatie waardoor snel meer slagkracht wordt gerealiseerd.
Enthousiasme
Door de unieke opzet van elke training, met veel aandacht voor leren en veranderen op een speelse, persoonlijke en praktijkgerichte wijze zijn deelnemers altijd enthousiast. Laat u inspireren!
Inspiratie
Trainingen worden vaak als saai gezien, omdat veel geluisterd moet worden en er weinig actie is. Bij Axcoz bestaat slechts 20 procent uit luisteren, de rest is actie. Met serious gaming wordt bereikt dat de kennis makkelijk wordt opgenomen.
Ervaring
Doorstromers en nieuwkomers, krijgen meestal niet de kans zich op de praktijk voor te bereiden. Het Axcoz concept biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen, onder professionele begeleiding. Het certificaat dat wordt uitgereikt getuigd van opgedane ervaring.
Twee talig
De training kan niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels gegeven worden. Makkelijk voor engelstalige medewerkers of als de voertaal in uw organisatie Engels is.
Vaste cycli
De training bestaat uit een vaste cyclus van 12 sessies, verdeeld over een half jaar, die duren van 13.00 u tot 18.00 u. De cycli worden meerdere malen per jaar gegeven. Op diverse locaties in het land. U kunt daardoor op elk moment instappen en een gemiste sessie gemakkelijk inhalen.
Kosten
Neem contact met ons op voor een kosten indicatie.

Overzicht van de onderdelen: